smaakvolle inspiratiedagen bij wiechers

Niet alleen de eigen collectie vormt een enorme bron van inspiratie om de leefomgeving thuis weer eens te verbeteren of te vernieuwen. Vele inspirerende gastspecialisten staan klaar om de bezoekers te verrassen.

Nederlands Koffiekampioen

Gezelligheid en waardevolle thuismomenten creëer je niet alleen met meubelen en woonaccessoires. Daarom heeft Wiechers Wonen ook Dell’ Arte uit Hoogeveen uitgenodigd. Dell’Arte is een koffiecafé-concept naar Italiaans voorbeeld waar speciaal opgeleide barista’s koffiespecialiteiten bereiden ‘a regola d’Arte’, volgens de regels der kunst. Barista Onno van Zanten – Nederlands Kampioen Latte Art 2008 – zal zijn kunnen tonen en laten proeven.

Eerste vrouwelijke Thee-sommelier

Theeliefhebbers kunnen zich laten inspireren door de eerste Nederlandse, vrouwelijke thee-sommelier. (Een thee-sommelier is een professional die alles van thee weet en precies weet hoe welke soort het beste gezet en geserveerd kan worden.)

Bovendien zal Martin Lip, de topkok van www.CulinairBijUThuis.nl die bij de mensen thuis kookt, in de winkel lekkernijen bereiden. Kortom: volop gelegenheid voor de bezoekers om nieuwe smaakervaringen op te doen!

Primeur

Andere sprankelende ideeën kunnen de bezoekers laten aanreiken door de specialisten van 2B lighted Lightworks uit Groningen, door Bruinsma Hifi uit Hoogeveen tijdens een Bang & Olufsen-demonstratie of bijvoorbeeld door Brunink Fietsen uit Ommen en Reiber Rijwielen uit Dwingeloo. Zij demonstreren de laatste innovaties op het gebied van elektrisch fietsen. Uiteraard zijn ook de interieurontwerpers van Wiechers Wonen zelf aanwezig om de bezoekers te inspireren met individueel woonadvies. Tevens toont Wiechers als eerste woonwinkel het model Sella van Leolux. Een primeur!

De InspiratieDagen dagen zijn op zaterdag 12 maart in Dwingeloo van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 19 maart in Ommen van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie www.WiechersWonen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.