Home / archiefcentraal / slechte beurt heren flash in oosterwolde

slechte beurt heren flash in oosterwolde

Tijdens de eerste set kwam het gezelschap uit Nieuwleusen mee tot een punt of twaalf. Hierna zakte de ploeg van trainer Ewald van Unen als een kaartenhuis in elkaar. Oosterwolde kon de set uit freewheelen: 25-12. Tijdens het tweede bedrijf kon Flash wat langer tegengas geven. Toch was het de thuisclub die in de slotfase doortastender was: 25-18. In de derde set zag trainer/coach Van Unen zijn team meer inzet tonen. Het mocht niet baten en Flash verloor de set met 25-17.

De vierde set gaf een heel ander beeld en Flash kwam eindelijk in zijn spel. Met beter volleybal en meer aanvalskracht werd de set binnen gehaald met 23-25. “Natuurlijk ben ik wel teleurgesteld, maar er is met enthousiasme gespeeld. Het aantal onnodige fouten was gewoon te hoog. We troffen Dio op een verkeerde dag “, aldus middenspeler Sander van der Wal. Volgende week speelt Flash thuis om 16.30 uur tegen Olhaco.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.