siriz op zoek collectanten in ommen

Van 18 tot en met 23 april vindt de tweede landelijke collecte van Siriz plaats. Dit jaar wordt de opbrengst van de collecte gebruikt om de voorlichtingslessen op scholen uit te breiden.

Siriz draagt bij aan het voorkomen van onbedoelde zwangerschap onder jongeren door middel van voorlichtingslessen. Hoe voorkom je een onbedoelde zwangerschap? Hoe ontwikkelt ongeboren leven zich? Over deze vragen gaat men tijdens de voorlichtingslessen in gesprek met leerlingen. Dit doet Siriz al jaren, maar in de praktijk blijken jongeren die een groot risico lopen niet voldoende bereikt worden. De komende jaren wil Siriz meer met risico jongeren in gesprek gaan over relaties, zwangerschap, grenzen en intimiteit.

Hulp is nodig en van harte welkom, Siriz staat klaar bij onbedoelde zwangerschap met hulp, voorlichting en opvang. Siriz is een non-profit organisatie die dankzij giften jaarlijks 2.500 hulpvragen begeleidt, 20.000 leerlingen bereikt in het onderwijs en ook jonge moeders en hun kind opvangt.

Siriz is in Ommen op zoek naar die mensen een paar uurtjes tijd hebben en zich als collectant willen aanmelden. Dit kan via collecte@siriz.nl of bellen met 033-4605070. Men kan zich ook aanmelden via de website www.siriz.nl/wordcollectant

Voor meer informatie over de voorlichtingslessen zie www.siriz.nl/voorlichting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.