Home / archiefcentraal / seniorentoneel lemelerveld

seniorentoneel lemelerveld

Het verhaal gaat over twee broers die op een afgelegen boerderijtje wonen dat ze schandelijk verwaarlozen. Door het meertje dat aan hun land grenst, voelen de boeren, die de vijftig al ruim gepasseerd zijn, zich meer visser dan boer. Dit tot groot verdriet en woede van hun zuster, die geregeld langs komt om haar broers weer eens de les te lezen. Schandelijk zoals het ouderlijk erfdeel wordt verwaarloosd. Haar gezeur meer dan zat, nemen de broers weer een nieuwe huishoudster in dienst. En die houdt er even flink huis! Zij overvleugelt de broers en zus volkomen en haalt kordaat de bezem door de boerderij. Eerst willen de mannen haar graag weer lozen vanwege haar bemoeizucht, maar later toch ook weer niet. Eigenlijk kunnen ze haar ook niet meer missen. Ze verdwijnt echter na een bewind van drie maanden, maar op een heel ander wijze dan de familie had gedacht.

Voor meer informatie bel SWOL 0572-372882

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.