Home / archiefcentraal / scouting dalfsen houdt jaarlijkse bloemenactie

scouting dalfsen houdt jaarlijkse bloemenactie

Scouting is er voor alle leeftijden. Bevers van vijf beleven net zo veel plezier aan Scouting als volwassenen die leiding geven. Scouting is een educatieve jeugd- en jongerenorganisatie die kinderen wereldwijd de kans geeft zich te ontplooien. De activiteiten van Scouting doen een beroep op actieve deelname van jongeren waarbij samen-spelen en samen-werken met en voor anderen centraal staat. Sociale en organisatorische vaardigheden, leiding geven, het nemen van verantwoordelijkheid, creativiteit, respect voor elkaar en de natuur maken onder meer deel uit van het Scoutingspel. Dit draagt bij aan het vergroten van zelfvertrouwen, weerbaarheid, en zelfredzaamheid van jongeren.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.