rijvaardigheidscursus voor de scootmobiel

Ook dit jaar organiseert Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen in samenwerking met de gemeente Dalfsen, Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld, de BTB-groepen Dalfsen en Nieuwleusen, Ouderenbonden, Provincie Overijssel, St. Platform gehandicapten en de landelijk en plaatselijke VVN een rijvaardigheidscursus voor inwoners van de gemeente Dalfsen die een scootmobiel hebben.

De cursus bestaat uit twee delen op twee verschillende dagdelen. Een theoriegedeelte, waar de scootmobiel in het verkeer centraal staat en een praktijkgedeelte, waarbij de cursisten onder begeleiding van instructeurs op de eigen scootmobiel, op een speciaal uitgezet parcours gaan oefenen. Er is aandacht voor onder andere behendigheid en de verkeersregels.

De rijvaardigheidscursus wordt uitgevoerd door een gecertificeerd instructeur van de VVN. De theorieles zal plaatsvinden op vrijdag 15 april van 10.00 tot 12.00 uur in de buitenzaal van de Trefkoele in Dalfsen. De praktijkles zal vervolgens plaatsvinden op donderdag 19 mei.

Speciaal vervoer van en naar de cursus is op aanvraag mogelijk.

Belangstellenden dienen zich vóór 1 april aan te melden bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen 0529-434570. In Lemelerveld bij SWOL 0572-372882. Ook voor nadere informatie kun je contact opnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.