Home / archiefcentraal / portengen nieuwe trainer handbaldames

portengen nieuwe trainer handbaldames

Oud-international Portengen maakte naam als trainer in het mannenhandbal. In vier seizoenen bij Volendam (2003-2007) won hij drie keer de landstitel, twee keer de nationale beker en twee keer de Supercup. Met het Haagse Hellas volgde in 2008 de vierde landstitel in successie.

Portengen keerde daarna terug bij E&O in Emmen, waar hij ook speelde. Dit seizoen is Portengen een van de assistent-coaches van Henk Groener bij het nationale damesteam, dat het EK speelde in Noorwegen. Hij tekent in eerste instantie voor een seizoen.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.