ponytopsport aan de voet van lemelerberg

Dit jaar heeft de Koninklijke Hippische Sportbond [KNHS] de bovendien de Nederlandse kampioenschappen voor mennen pony’s toegewezen aan Pony Driving Salland. Naast prachtige sport biedt Pony Driving Salland bezoekers een gevarieerd en aansprekend programma. De toegang is gratis.

Deelnemers uit de hoogste kaders van diverse Europese landen zoals België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavische landen, Amerika en natuurlijk Nederland komen hun krachten meten. Het wordt een spannende strijd van wereldniveau.

Dit jaar is de strijd tijdens Pony Driving Salland extra spannend doordat de Nederlandse ponymenners strijden om het Nederlands Kampioenschap. De ponymenners van de enkelspan, tweespan en vierspan rubrieken binden met elkaar de strijd aan om de hoogste plaats op het erepodium. Pony Driving Salland is bovendien extra spannend dit jaar omdat het een belangrijke wedstrijd is in de voorbereiding voor het Wereldkampioenschap, dat van 22 tot en met 25 september wordt verreden in Lipica, Slovenië.

Vier dagen topsport, vier dagen entertainment. Op donderdag 23 en vrijdag 24 juni rijden de menners met hun pony’s dressuurproeven om stil van te worden. Op zaterdag 25 juni rijden de menners de spectaculaire marathon met acht prachtige hindernissen. En op zondag 26 juni wordt de strijd beslist met een superspannende afsluitende vaardigheid.

De wedstrijdlocatie in Giethmen is prachtig gelegen aan de voet van de Lemelerberg. Naast prachtige sport biedt Pony Driving Salland bezoekers een gevarieerd en aansprekend programma. Voor jong en oud. Voor elk wat wils.Meer informatie: www.ponydrivingsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.