ploegen nwh presenteren nieuw tenue

De grote groep werd in zijn geheel gepresenteerd. Daarna werden zij stuk voor stuk naar voren gehaald voor een korte toelichting. De Nederlands kampioene Tamara van der Horst werd apart gevraagd tips te geven.

Na het maken van de gebruikelijke groepsfoto was het de beurt aan de technische staf van het elite-damesteam om uitleg te geven over het te voeren beleid en de motivatie van de vrijwillige inzet. Opvallend daarbij was, dat ondanks de deelname aan de Top competitie in Nederland en deelname aan buitenlandse wedstrijden de rensters en begeleiding op geen enkele wijze een financiële tegemoetkoming ontvangen.

Het team gaat dit jaar onder de naam ‘People’s Trust ladies cycling team NWH’ deelnemen aan de wedstrijden. Het tenue is ook ingrijpend gewijzigd. In het shirt hebben de rood/wit/blauw kleuren van de NWH de overhand. Op het shirt het logo van de drie hoofdsporen: Rabobank, Lowik meubelen en People’s Trust. Omdat het team als testteam gaat fungeren voor de nieuwe dameskledinglijn van Rogelli staat het logo van de kledingleverancier aan de voorzijde. De ploegleidersauto heeft ook een face-lift ondergaan.

Om het seizoen goed te beginnen kregen de renners en renster van de Rabobank een bidon en rugzak. Iedereen was daar erg blij mee. Kortom de NWH is klaar voor het volgende seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.