Home / archiefcentraal / passie voor het cda

passie voor het cda

De campagne van het CDA loopt bijna af. Morgen zijn de verkiezingen. CDA kandidaat op nummer 14, de hoogste kandidaat voor gemeenten Dalfsen en Ommen Herman Zwart, bedankt alle vrijwilligers van het campagneteam die de afgelopen maanden meegeholpen hebben om onze inwoners te interesseren voor de standpunten van het CDA Overijssel.

‘Wat een inzet en betrokkenheid van mensen heb ik ervaren. Mooi om te zien dat er een groot en geweldig team met zoveel enthousiastme meegewerkt heeft. Wat een passie voor het CDA !’

Een van de vele vrijwilligers is mijn zus Geertje, al ruim 30 jaar woonachtig in Dalfsen, op allerlei fronten actief, in de kerk, bij het voetbal van ASC, bij verzorgingstehuis Rosengaerde, ook bij het CDA. Graag wil ik ook haar in beeld brengen. Daarmee alle mensen van het campagne team bedankend !”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.