Home / archiefcentraal / pas op voor oplichters

pas op voor oplichters

Er is één bedrijf dat voor de gemeente Dalfsen advertenties werft voor de gemeentegids en dat is Akse Media. Dit bedrijf kan zich legitimeren en heeft een officieel document van de gemeente Dalfsen in bezit dat ze kunnen tonen. Daarnaast is er een bedrijf dat in opdracht van de gemeente een kortingsbonnenboekje samenstelt en dat is Decora BV uit Alkmaar.

Word je benaderd voor een advertentie door een ander bedrijf dat zegt zaken te doen namens de gemeente Dalfsen en twijfel je aan de oprechtheid van dit bedrijf? Het advies is om geen toezeggingen te doen of iets te ondertekenen en contact op te nemen met de afdeling Bestuurszaken en Communicatie van de gemeente Dalfsen via (0529) 48 83 21 of (0529) 48 83 22. Of stuur een mail naar communicatie@dalfsen.nl.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.