paasworkshop en high tea

Op woensdag 13 april houdt Landstede Welzijn een workshop paasstuk maken. De workshop staat onder vakundige leiding van Miranda Nijveld. Ook nu weer staat Miranda borg dat tijdens de paastijd het huis opfleurt met dit prachtig bloemstuk. Wat is er leuker om zelf aan de slag te gaan? De prijs is inclusief materiaal en kofiie of thee. Aanvang 19.30 uur in Kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 64 in Lemelerveld.

Voor nader informatie en/of opgave kan menzich wenden tot gerda@heinkoenjer.nl 0572-372391.

Omdat er zoveel aanmeldingen binnengekomen zijn voor de High Tea was de 23 maart al snel volgeboekt.

Landstede Welzijn organiseert nu een extra avondje High Tea en wel op donderdag 28 april. Aanvang 19.30 uur in het Kulturhus De Mozaïek Kroonplein 64 in Lemelerveld.

Ook nu weer heeft Edith Westendorp weer fijne recepten klaar liggen. Tijdens deze avond kan men heerlijke zoete maar ook hartige gerechten maken en natuurlijk ook proeven en tevens genieten van diverse soorten thee. Men krijgt een duidelijke uitleg over het gebruik van de producten en waarop men moet letten met de inkoop van de producten.

Daarna gaat men samen aan de slag om diverse lekkernijen eens uit te proberen. Kom dus niet met een volle maag, want er valt heel wat te proeven. Alle recepten krijgt men mee naar huis, zodat men de familieleden ook eens kan trakteren op een gezellige en smaakvolle High Tea.

Ook deze avond staat onder deskundige leiding van Edith Westendorp. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Vol is vol. Informatie en of opgave is mogelijk via gerda@heinkoenjer.nl of per 0572-37239.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.