Home / archiefcentraal / ovc 21 ommen houdt instuif voor jeugd

ovc 21 ommen houdt instuif voor jeugd

De jeugd neemt sinds jaar en dag een belangrijke plaats in binnen de vereniging. Al meer dan 50 jaar organiseert OVC ’21 het Hans Visscher schoolvoetbaltoernooi, waaraan alle basisscholen uit de gemeente Ommen mee doen. Meisjes en jongens uit de hoogste groepen komen ieder jaar in april naar voorheen de Rotbrink en sinds drie jaar sportpark Westbroek om sportief de krachten met elkaar te meten.

Maar OVC ’21 kijkt verder dan de neus lang is. Voor jongens en meisjes uit de lagere groepen houdt de voetbalclub een sportinstuif. Op de woensdagen 23 en 30 maart van 15.00 tot 16.30 uur zijn aspirant-voetballertjes uit de groepen 2 tot en met 5 welkom op de velden van OVC ’21. Deelname aan de instuif is gratis. Wie na de kennismaking interesse heeft om te voetballen in clubverband kan dit doorgeven aan de begeleiders. Zie ook website www.ovc21.nl.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.