Home / archiefcentraal / out of the blue zoekt mannen

out of the blue zoekt mannen

Reden voor de groep om op donderdag 10 maart een open repetitieavond te houden voor mannen. Zij zijn dringend op zoek naar mannen die de groep komen versterken. En bij zoveel vrouwen hebben ze echte kerels nodig. Dit om de balans binnen de groep nog beter te maken.

Alle zanglustige mannen zijn vanaf 20.00 uur welkom in de Bombardon aan de Bacxklaan in Nieuwleusen voor een open repetitieavond. Deze avond zal in de vorm van een workshop plaatsvinden. Enthousiaste zangers zullen kennis maken met ‘Out of the Blue’ op een open wijze zodat zij een idee krijgen wat het inhoud lid te zijn van ‘Out of the Blue’ .

‘Out of the Blue’ is een heel enthousiaste groep met leden uit de hele regio, zij willen verantwoord muziek maken waarbij ook expressie een onderdeel vormt van hun muzikale uitingen. Het repertoire is zeer gevarieerd; zo zingen zij werken van Mathilde Santing, Marco Borsato, Karin Bloemen, Queen en the Beatles, maar ook werken van Monteverdi en Brahms ontbreken niet. Al met al muziek van alle tijden.

Optreden doen zij regelmatig, zo staat er voor 14 april een optreden in de agenda bij Zaal Kappers in Hoonhorst, dit samen met de popgroep 4everyoung uit Dalfsen. Op 4 mei zal de groep haar bijdrage leveren bij de herdenkingsdienst in de Grote Kerk in Nieuwleusen en op 27 mei als de weergoden hen goed gezind zijn openen zij het seizoen van het Openlucht theater in Balkbrug.

Meer weten, zien of horen neem dan een kijkje op hun website www.blueonline.nl.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.