Home / archiefcentraal / ouderwets swingen in de zon

ouderwets swingen in de zon

Highway Rhythm & Blues Gang

Een optreden van the Highway Rhythm & Blues Gang beluister je niet, dat beleef je! Want luisteren en kijken naar de Highway Rhythm & Blues Gang betekent meegesleurd worden door de beat, gegrepen worden door hartverscheurende solo’s van de mondharmonica en gitaren en meegenomen worden in een aangrijpende tekst.

48Special

Deze 4 mans-band zet al enkele jaren de vaderlandse podia in vuur en vlam met hun aanstekelijke muzikale mix van Soul, Rhythm&Blues, Jump & Jive en Latin. Soms klein akoestisch, dan weer knallend, wat altijd blijft is de onontkoombare energie en liefde voor muziek.

The Great Piano show

Dit is de ultieme pianoshow: twee fantastische pianisten-entertainers aan enorme vleugels en een drummer spelen al uw wensen. Spektakel, humor en fantastische muziek! Razendsnelle vingers, opzwepende ritmes, puur entertainment toewerkend naar een schitterende climax. The Great Pianoshow is uniek in Nederland.

De 45ste Ommer JazzNight op zaterdag 19 maart begint om 21.30 uur in Hotel De Zon, Voorbrug 1 in Ommen. De toegang is 10 euro. Voorafgaand Jazz-aanschuifdiner 4 gangen 42,50 euro (inclusief entree).

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.