Home / archiefcentraal / open huis nieuwbouw spelzaal

open huis nieuwbouw spelzaal

Tijdens het open huis zullen vertegenwoordigers van Stichting Sportbelangen, aannemingsbedrijf Exel en installatiebedrijf Hulsman uitleg geven over de nieuwbouw. Via de entree van de sporthal krijgt men toegang tot de bouwplaats.

De bouw van de spelzaal vordert gestaag. De contouren van de hal, de lounge en de multifunctionele accommodatie zijn al helemaal zichtbaar. Een goed moment dus om de toekomstige gebruikers en andere belangstellenden uit te nodigen voor een bezoek. Door de lange vorstperiode ziet het er naar uit dat vanaf het nieuwe sportseizoen de spelzaal in gebruik wordt genomen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.