Home / archiefcentraal / op de fiets voor strijd tegen kanker

op de fiets voor strijd tegen kanker

Zij zullen op 9 juni deelnemen aan Alpe D’Huzes: een evenement waarbij vele deelnemers op de fiets gaan proberen de beklimming zes keer te voltooien in de strijd tegen kanker, waarbij de opbrengst ten goede komt aan het KWF.

Leden en niet-leden van Kontrast Sport & Wellness worden uitgenodigd om deze enthousiaste rijders en deze actie te ondersteunen. Dat kan door één of meerdere uren een fiets te reserveren en daarvoor een bedrag te doneren.

De tijden zijn van 10.00 tot 14.00 uur. Voor personen die de actie willen ondersteunen, maar zelf niet op de spinningfiets klimmen, staat er een melkbus in het centrum, waarin een bijdrage gedaan kan worden. Opgave voor deelname: Kontrast Sport & Wellness 0529-434447.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.