Home / archiefcentraal / omwonenden kiezen eensluidend ontwerp brug

omwonenden kiezen eensluidend ontwerp brug

Projectleider Frans Duin van Provincie Overijssel opende samen met de heer Brouwer van Royal Haskoning de bijeenkomst. Architect Jorge Moura en landschapsarchitect Carien ten Cate hebben het ontstaan van de ontwerpen toegelicht.

Vervolgens konden de belanghebbenden hun voorkeur uitspreken voor één van deze ontwerpen. Na enkele afwegingen werd unaniem de keuze bepaald voor variant twee van het eerste ontwerp. De provincie Overijssel zal de gekozen schets laten uitwerken tot Voorlopig Ontwerp.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.