Home / archiefcentraal / ommenaar rijdt door na aanrijding

ommenaar rijdt door na aanrijding

Gelukkig was de bestuurder van de geraakte auto zo slim om een foto te maken van het kenteken van de andere auto. Op basis daarvan kwam de politie de 79-jarige bestuurder in zijn woonplaats Ommen op het spoor.

Hij verklaarde zich van geen kwaad bewust en gaf aan niet door te hebben gehad dat hij de andere auto geraakt had. Proces-verbaal is opgemaakt en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie, die een beslissing neemt over de verdere afhandeling.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.