Home / archiefcentraal / noemi en lisa turnen zich naar finalewedstrijd

noemi en lisa turnen zich naar finalewedstrijd

De SVD-turnsters Noëmi Seinen, Lisa Feijen en Fleur van der Meulen waren aanwezig en kwamen uit op de onderdelen brug, balk, vloer en sprong in de klasse pupil 1, niveau 11. De turnsters hebben in Haaksbergen onder leiding van trainsters Jannie Compagner en Ria Kogelman een goede prestatie neergezet. Noëmi behaalde de vijfde plaats met 51,550 punten, Lisa werd dertiende met 50,100 punten en Fleur eindige op de negenentwintigste plaats met 44,400 punten. Noëmi en Lisa hebben zich met deze prestatie gekwalificeerd voor de finalewedstrijd op 9 april in Nieuwleusen.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.