Home / archiefcentraal / naomi westerman wint boek fiet wil rennen

naomi westerman wint boek fiet wil rennen

. Naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen was er een speciale actieperiode in de vestigingen van Bibliotheek Ommen waarbij alle nieuw ingeschreven peuters en kleuters mee konden dingen naar het boek. Ook was er voor alle nieuw ingeschreven een kleine attentie.

Met deze actie wil de bibliotheek nogmaals het belang van voorlezen aan peuters en kleuters benadrukken, het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Zo worden kleintjes grote lezers.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.