Home / archiefcentraal / met boek gratis reizen met de trein

met boek gratis reizen met de trein

Treinreizigers reizen op zondag 20 maart gratis door Nederland. Dat kan op vertoon van het (E)Boekenweekgeschenk 2011, De kraai van Kader Abdolah. Dit jaar organiseert NS als hoofdsponsor voor de tiende keer de Boekenweek-gratis-treinreizendag. Voor het eerst reizen de klanten niet alleen kosteloos op vertoon van de papierenversie van het Boekenweekgeschenk. Ook de elektronische E-versie van De Kraai is deze dag een geldig vervoersbewijs.

Het aanbod geldt voor de tweede klasse, in alle binnenlandse treinen van NS, Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia. Het (E-)Boekenweekgeschenk is tijdens de Boekenweek in de aangesloten boekhandels verkrijgbaar bij aankoop van ten minste 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken. Ook ontvangen nieuwe leden van de bibliotheek het Boekenweekgeschenk cadeau.

Meer informatie op www.nstijdvoorlezen.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.