meidenwerk van start

Aan de hand van de aanmeldingen zullen de meiden in verschillende groepen op leeftijd worden ingedeeld. Er is bewust gekozen voor de kleine groep, om een veilige sfeer te creëren.

Een aantal doelen waaraan gewerkt wordt in het meidenwerk is ze onder andere hun eigen identiteit te laten ontdekken, een plek te bieden waar ze hun verhaal kwijt kunnen, de informatie te geven waar ze om vragen, normen- en waardenbesef verder te ontwikkelen, te leren omgaan met problemen, voor zichzelf te leren opkomen, te stimuleren hun eigen mening te ontwikkelen en daar ook voor uit te durven komen, een positief zelfbeeld te laten ontwikkelen en te leren bewust hun eigen keuzes te maken.

De eerste meidenavond vindt plaats op 14 maart in Jongerencentrum Punt in Ommen. De activiteit zal starten om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur. Het meidenwerk wordt begeleid door een beroepskracht.

De meiden kunnen zich opgeven of meer informatie inwinnen via Landstede Welzijn Jongerencentrum Punt. Chevalleraustraat 18 7731 EE Ommen. Telefoonnummer: 0529-450827 contactpersoon Mirjam Folkersma of via email: mfolkersma@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.