Home / archiefcentraal / meidenwerk van start in jongerencentrum

meidenwerk van start in jongerencentrum

Een aantal doelen waaraan gewerkt wordt in het meidenwerk is ze hun eigen identiteit te laten ontdekken, een plek te bieden waar ze hun verhaal kwijt kunnen, de informatie te geven waar ze om vragen, normen- en waardenbesef verder te ontwikkelen, te leren omgaan met problemen, voor zichzelf te leren opkomen, te stimuleren hun eigen mening te ontwikkelen en daar ook voor uit te durven komen, een positief zelfbeeld te laten ontwikkelen en te leren bewust hun eigen keuzes te maken.

De eerste meidenavond vindt plaats op 4 april in Jongerencentrum Punt. De activiteit zal starten om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur. Het meidenwerk wordt begeleid door een beroepskracht.

De meiden kunnen zich opgeven of meer informatie inwinnen via Landstede Welzijn Jongerencentrum Punt. Chevalleraustraat 18 7731 EE Ommen, 0529-450827 contactpersoon Mirjam Folkersma of via: mfolkersma@landstede.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.