mega piraten festijn naar slagharen

De reguliere voorverkoop is inmiddels begonnen. Natuurlijk zijn vrijwel alle grote namen erbij. Wat te denken van Nick & Simon, Jannes, Lee Towers, Thomas Berge en Jan Keizer & Anny Schilder.

Het Mega Piratenfestijn is inmiddels in heel Nederland een begrip. Het MPF draagt de titel ‘Europa’s grootste meezingfeest’ met trots. De opzet van het MPF is even simpel als doeltreffend. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en de van de TROS bekende presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Willie is eigenwijs en presenteert gewoon in zijn Overijsselse dialect. En iedereen verstaat hem. De sfeer spat van het podium af! Maar de grootste artiest is het publiek zelf: zingen, in de polonaise lopen, hossen of gewoon lekker met een biertje in de hand alles bekijken vanaf een plekje bij de tap, alles kan en mag. Doordat het podium in de lengte van de tent is geplaatst, kan iedereen de gebeurtenissen op het podium goed volgen. Sta je helemaal achterin? Dan heb je altijd nog de grote videoschermen. De Mega Piratenfestijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek. Niet voor niets zendt de TROS registraties uit in het programma Sterren.nl.

Programma

Het programma voor het Mega Piraten Festijn in Slagharen ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit: Nick & Simon, Thomas Berge, Corry Konings, Koos Alberts, Jannes, 3JS, Bouke, de Piratentoppers, René Karst, Lee Towers, de Sjonnies, Stef Ekkel, Lucas & Gea, Frans Duijts, Jan Keizer & Anny Schilder, Monique Smit, Tim Douwsma, Django Wagner, Marianne Weber, Sieneke, Vinzzent, Helemaal Hollands, Winnie, Peter Beense, Mooi Wark, Jacques Herb, Aukje Fijn en Jan Leliveld. Het terrein gaat open om 18.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur.

Voorverkoop

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Ome Dries in Slagharen, Kantoorboekhandel Nico de Graaf in Nieuwleusen, Foto Tuinman in Hasselt, Music Store van Lingen in Ommen, CD Hal in Ruinen, de Primera in Dedemsvaart, Café Restaurant de Mariënberger in Mariënberg, Café Zaal Den Kaat in Zuidwolde, Groentehal Eef Stel in Dalfsen en Café de Japperij in Staphorst. Tevens kun je kaarten kopen op de site www.megapiratenfestijn.nl, bij alle vestigingen van Primera en bij Paylogic (www.paylogic.nl.

Arrangementen

Wat de overnachtingen betreft, zijn er meerdere speciale arrangementen mogelijk. Geïnteresseerden kunnen kiezen voor overnachtingen in een wigwam, vakantiehuisje (meerdere types) of op de camping (in de eigen tent). Alle arrangementen zijn inclusief een kaartje voor het MPF en natuurlijk gedurende het hele verblijf toegang tot het attractiepark. Ontdek de meer dan veertig attracties, bekijk de shows, parades en het speciale avondentertainment of breng een bezoekje aan het binnen- en buitenzwembad. Daarover is alles te vinden op www.slagharen.com.

Voor meer informatie zie www.megapiratenfestijn.nl.