Home / archiefcentraal / medifast houdt ook dedemsvaart gezond

medifast houdt ook dedemsvaart gezond

Het programma van Medifast is gericht op preventie en lifestyle management. Dit is opgedeeld in:

• Gezond opgroeien

• Gezond leven

• Gezond oud worden

• Gezond werken

• Gezond bewegen

Gewichtsmanagement: In een tien maanden durend programma krijgen de cursistenintensieve begeleiding bij het aanleren van een gezonde leef- en eetwijze. Stoppen met roken: In een zes maanden durend programma gaan de cursisten in groepsverband de uitdaging aan om te stoppen met roken. Het rookprobleem wordt tweeledig aangepakt: fysiek en mentaal.

Chronische pijn van het bewegingsapparaat wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen en/of verkalkingen van pezen, slijmbeurzen of verkrampte spieren. Met shockwave kan dit effectief bestreden worden, kalkvorming kan volledig worden vergruisd. In tegenstelling tot traditionele behandelmethodes kan met shockwave wel de oorzaak van de pijn bij de oorsprong bestreden worden. Zonder medicatie, zonder chirurgie. Succesvolle resultaten worden vaak al na enkele behandelsessies bereikt.

Medifast gaat alleen voor topkwaliteit en is gelieerd aan de Saxenburgh groep. Daarnaast is Medifast groot voorstander van samenwerking met de plaatselijke eerstelijnszorg, zoals huisartsen en fysiotherapeuten. Meer informatie kan verkregen worden via www.medifast.nl, info@medifast.nl of 0523-276543.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.