Home / archiefcentraal / mediaspreekuur in de bibliotheek hardenberg

mediaspreekuur in de bibliotheek hardenberg

Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur zal er een student van de opleiding ICT aanwezig zijn voor het mediaspreekuur. De studenten zitten bij de ingang van de bibliotheek aan een tafel en zijn er elke woensdag om alle vragen omtrent digitale media te beantwoorden. Hierbij kunt u denken aan; Internetbankieren, mobiele telefoons, Wordbestanden, Facebook, Spam, beveiliging, marktplaats, bibliotheekcatalogus, reserveren boeken, kopen op internet.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.