Home / archiefcentraal / man aangehouden voor bedreiging politiemedewerker

man aangehouden voor bedreiging politiemedewerker

. De man had een geldig rijbewijs bij zich en bij de ademanalyse blies hij een ‘P’. De auto stond echter te boek als niet verzekerd. Toen de verdachte hiernaar werd gevraagd ontstond er een woordenwisseling tussen de politiemedewerker en de Zwollenaar. Daarop bedreigde de man de politiemedewerker. Bij zijn aanhouding verzette hij zich hevig en werd geboeid overgebracht naar het politiebureau. Het incident wordt nader onderzocht. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.