lopers bos bedden loopgroep weer actief

De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen tijd bij diverse wedstrijden actief.

Bij de Lenteloop in Hasselt was een drietal AG-ers aanwezig. Jan Beldman werd tweede op de vijf kilometer in een tijd van 19.23 minuten. Johny Zunnebeld werd vierde op de tien kilometer in 47.57 minuten. Henk Wallinga nam deel aan de tien Engelse Mijlen. Hij liep de 16,1 kilometer in 1.22.46.

In Lelystad werd de jaarlijkse NK Veldloop voor gemeenteambtenaren georganiseerd. Jan Beldman nam deel aan de zes kilometer en kwam tot een tijd van 25.23 minuten. De Drents Friese Wold Marathon in Diever kon terecht een voorjaarsmarathon worden genoemd. De omstandigheden waren ideaal voor de deelnemers. Albert de Boer nam deel aan de marathon. Hij liep de 42,2 kilometer in een tijd van 3.40.17. Bert de Boer liep de dertig kilometer in 2.06.14.

Nu de zomertijd is ingegaan worden de clubtrainingen op woensdag weer in het Staatsbos gehouden.

De aanvang is de eerste keer nog 19.00 uur, daarna zullen de woensdagtrainingen om 19.30 uur beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.