lezing over huid en oedeemtherapie

Lymfoedeem is een abnormale ophoping van eiwitten en vocht in het lichaamsweefsel. Als gevolg van een operatie, radiotherapie en/of chemotherapie is er kans op het ontwikkelen van lymfoedeem. De behandeling is gericht op het terugdringen van oedeem. Op maandagavond 4 april komt Judith Toeters over dit onderwerp een lezing geven. Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Onze lezingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpati├źnten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. www.vechtgenoten.nl. 06-39032263 vechtgenoten@live.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.