Home / archiefcentraal / lemelervelder gepakt met erwtenschieter

lemelervelder gepakt met erwtenschieter

De politie kreeg vrijdagmiddagmiddag de melding dat de groep jongens in het centrum van Hardenberg had geschoten met een zogenaamde erwtenschieter, een plastic buis met een ballon eraan. Ter plaatse bleek dat onder andere een winkelruit was vernield. Ook was een passant pijnlijk in zijn buik geraakt.

Op basis van het signalement, dat verstrekt werd door enkele alerte getuigen, konden de drie jongens aangehouden worden. Zij verklaarden alleen op een gebouw te hebben geschoten. Proces-verbaal is opgemaakt en het Openbaar Ministerie beslist over verdere afhandeling van deze zaak.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.