leerlingen voeren snelheidscontroles uit

Het rijgedrag van de automobilisten was keurig en de leerlingen konden de automobilisten daarmee belonen. Toch bleek niet iedere automobilist zich aan de toegestane snelheidsregels van 50 kilometer per uur te houden. Een uitschieter van 71 kilometer per uur werd gemeten. De politie sprak de overtreder aan op zijn rijgedrag.

Deze actie is een initiatief van Veilig Verkeer Nederland in opdracht van het ROVO(Regionaal Orgaan voor de Verkeersveiligheid in Overijssel. Aan de actie werd verder medewerking verleend door Veilig Verkeer Nederland, het steunpunt Oost in Zutphen en de plaatselijke politie van afdeling Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.