Home / archiefcentraal / leerlingen voeren snelheidscontroles uit

leerlingen voeren snelheidscontroles uit

Het rijgedrag van de automobilisten was keurig en de leerlingen konden de automobilisten daarmee belonen. Toch bleek niet iedere automobilist zich aan de toegestane snelheidsregels van 50 kilometer per uur te houden. Een uitschieter van 71 kilometer per uur werd gemeten. De politie sprak de overtreder aan op zijn rijgedrag.

Deze actie is een initiatief van Veilig Verkeer Nederland in opdracht van het ROVO(Regionaal Orgaan voor de Verkeersveiligheid in Overijssel. Aan de actie werd verder medewerking verleend door Veilig Verkeer Nederland, het steunpunt Oost in Zutphen en de plaatselijke politie van afdeling Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.