Home / archiefcentraal / leerlingen trainen hard voor scholierenloop

leerlingen trainen hard voor scholierenloop

De Rabobank scholierenloop wordt vrijdag avond 8 april alweer voor de negende keer gelopen op de atletiekbaan op sportpark Westbroek als voorwedstrijd van de Volvo Furness car halve marathon, welke zaterdag 9 april gelopen wordt. Er moet 800 meter gelopen worden, dat zijn twee ronden op de mooie blauwe baan. De eerste start is om 19.00 uur.

De wedstrijden zijn voor de leergroepenvijf tot en met acht van alle basisscholen uit de hele gemeente Ommen, en oor elke deelnemer is er een leuke herinnering. Tevens zijn er voor de drie snelste jongens en drie snelste meisjes per groep fraaie prijzen te winnen, maar de strijd om de wisselbeker zal per school uitgemaakt worden.

Inschrijven kan nog tot 31 maart alleen via de school. Voor meer informatie www.acovanelderen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.