Home / Algem / leerlingen agnieten college bezoeken rova

leerlingen agnieten college bezoeken rova

De leerlingen van het Agnieten College uit Nieuwleusen hebben woensdag 16 maart een bezoek gebracht aan de ROVA. De kinderen werden opgehaald door een speciale bus van de ROVA. Deze bus rijdt op biogas die de ROVA zelf produceert. Bij aankomst kregen de scholieren allemaal wat te drinken en ondertussen werd de kinderen het een en ander uitgelegd over afval. Na de uitleg is er een rondleiding door het bedrijf gegeven.

Tijdens het bezoek was er genoeg ruimte voor de kinderen om vragen te stellen. Ook hebben ze een kijkje genomen in de grote verzamelcontainers om te zien of mensen hun afval goed hebben gescheiden. Na de rondleiding kreeg elke leerling een stemkastje voor de quiz. De winnaar kreeg een gouden container cadeau.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.