laura toch naar provinciale finale junior dictee

Een dictee schrijven is moeilijk, nakijken van hetzelfde dictee blijkt ook een heel precieze klus te zijn. De jury van het Junior Dictee Ommen heeft bij het nakijken van het dictee van Laura Polman, één van de deelnemers aan het Junior Dictee Ommen, dan ook een lelijke fout gemaakt. De jury heeft een goed geschreven woord per ongeluk als fout aangemerkt. Daardoor was een barrage nodig want er eindigden drie kinderen op de tweede plaats.

Quentin Marsman, de winnaar van de barrage, werd door de organisatie als tweede aangewezen om samen met winnaar van het Junior Dictee, Rosanne Jonkers, naar de provinciale finale in Nijverdal te gaan. Achteraf bleek echter de fout van de jury. Laura Polman was eigenlijk tweede geworden. Na overleg met de provinciale organisatie kan Ommen nu drie kandidaten naar Nijverdal sturen.

Laura Polman is dus als derde kandidaat toegevoegd aan de delegatie die Ommen vertegenwoordigt in de provinciale finale van het Junior Dictee op 12 april in Nijverdal. Samen met de winnaar van het Junior Dictee Ommen, Rosanne Jonkers van de Guido de Bresschool, en de winnaar van de barrage Quentin Marsman van de Dennenkamp, doet zij een gooi naar het provinciaal kampioenschap.

Uiteraard heeft Laura inmiddels ook haar prijzen in ontvangst mogen nemen. Barbra Arrindell van Bibliotheek Ommen heeft haar op haar school CBS Hoogengraven een boekenbon en een bos bloemen overhandigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.