komedie denk aan mij van hetty heyting

Denk aan mij is geschreven door Hetty Heyting. Heyting, onder meer bekend van De Spooktrein, vertolkt de rol van de eerste vrouw van Bob en gaat de strijd aan met drie andere rascomédiennes: Irene Kuiper (Boeing, Boeing), Marloes van den Heuvel (Ciske, de Musical) en Marjolein Algera (Oranje boven).

Het verhaal: je ex-man nodigt je uit in het oude vertrouwde vakantiehuis in Frankrijk. Je zit goed in je vel, dus je gaat. Maar dan ontdek je, dat er nog drie andere ex-vrouwen komen opdagen! De vier totaal verschillende vrouwen raken verwikkeld in een confronterende nachtmerrie vol hilarische rivaliteit en typische wijvenstreken.

Er laait van alles op: hormonen, jaloezie, wraak, hebzucht, spijt en vooral: de ontluisterende waarheid. Geen wonder, ze zijn allemaal voorbij de veertig en heilig van plan om eindelijk te krijgen wat hun toekomt. Stuk voor stuk dachten ze ermee klaar te zijn. Hier moeten ze toch boven staan?! En waar blijft Bob? Was het nog maar gisteren. Waren ze maar niet gegaan… Hij heeft het weer voor elkaar!

Kijk voor meer informatie en/of het kopen van kaarten à € 15,- op www.theatercarrousel.nl, of mail naar kaartverkoop@theatercarrousel.nl of bel met 06-20691091 of bij het VVV-kantoor tel. 0529-451638

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.