Home / archiefcentraal / klezmerorkest freilach in cultureel cafe dalfsen

klezmerorkest freilach in cultureel cafe dalfsen

Op vrijdag 25 maart verzorgen zij een optreden in het Cultureel Café in Dalfsen.

Klezmer is van oorsprong Oost-Europese Joodse bruiloft- en feestmuziek, die onder anderen gespeeld werd op de vaak dagen durende Jiddische bruiloften. Tijdens het optreden neemt de groep de luisteraar mee in een wereld waarin alle emoties klinken. Van vreugdevolle en vrolijk opzwepende melodieen naar melancholische klanken. Een programma waarin veel afwisseling plaatsvindt tussen instrument en stem, humor en ernst, vrolijkheid en treurnis, aangevuld met verhaalvertellingen, beweging, dans en ritme.

De groep bestaat uit zes personen. Naast hun zang bespelen zij de viool, mandolien, klarinet, blokfluit, accordeon, contrabass, percussie en gitaar. Voor deze voorstelling is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aanvang van de avond is om 20.00 uur, en de entree bedraagt 7,50 euro. Na afloop is er altijd gelegenheid om onder het genot van een drankje nog wat na te praten.

Inlichtingen zijn te verkrijgen bij het Cultureel Café Dalfsen via 0529-43 27 98.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.