Home / archiefcentraal / kleine zege voor voetballers den ham

kleine zege voor voetballers den ham

In de uitwedstrijd tegen de nummer vier van de ranglijst, Sportclub Denekamp kende Den Ham een veelbelovende start. Binnen dertig tellen lag de bal al op de penaltystip, nadat Robin Bergins was gevloerd. Ondanks dat Gert Nijmeijer deze grote mogelijkheid onbenut liet, bleven de gasten in de openingsfase de bovenliggende partij.

De beloning kwam in de tiende minuut toen Sander Holweg op aangeven van Tim Nijzink beheerst binnenkopte. Na het beginoffensief kwam de strijd steeds meer in evenwicht en de Hammer defensie moest handelend optreden bij twee indraaiende vrije trappen. Aan de andere kant was Robin Bergins bijna trefzeker met het hoofd en met een schot.

In de tweede helft nam de spanning wel toe maar het spelpeil was voor verbetering vatbaar. De thuisploeg kreeg meer grip op wedstrijd en had via hun spitsen de gelijkmaker op de schoen. De veldomstandigheden maakten van deze kansen echter een zeer moeilijke opgave en zo bleef Den Ham goed overeind. Tim Nijzink en Gerjan Blekkenhorst hadden de overwinning nog meer glans kunnen geven, maar ook zij konden het net niet meer laten bollen. Den Ham behaalde uiteindelijk een zwaarbevochten en verdiende zege en liet de grote supportersschare zeer tevreden huiswaarts keren.

Op zaterdag 9 april stijgt de competitiespanning naar een climax, want dan staat thuis de kraker tegen concurrent Drienerlo op het programma.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.