kansen social media toeristische sector

De toeristische stimuleringsgroep wordt gevormd door een aantal toeristische ondernemers.

Gastspreker Frankwin Mussche verzorgt een presentatie over de mogelijkheden van Twitter en Facebook. De focus van de avond ligt op de kansen van Facebook voor de toeristische sector. Er is voldoende tijd om ter plekke zelf achter de computer te kruipen en aan de slag te gaan. Frankwin Mussche is dan beschikbaar om vragen over social media te beantwoorden.

Als reminder ontvangen de aanwezigen een praktisch naslagboekje. Deze avond is tevens geschikt om te netwerken met andere ondernemers en organisaties in de gemeente Dalfsen.

De avond vindt plaats in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 in Dalfsen en begint om 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Om je aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw N. Lamers, secretaris van de toeristische stimuleringsgroep, op 0529-48 83 91 of n.lamers@dalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.