jubileumviering levert koe op

Het inseminatiebedrijf zorgt al tien jaar voor gezonde koeien in de Nederlandse weilanden en greep haar jubileum aan om ook een boerengezin in Afrika een koe te schenken. Het bedrijf schenkt daarom 750 euro aan Heifer die met dit geld een boerengezin in Zimbabwe een koe en de daarbij behorende trainingen kan geven.

Voor het Zimbabwaanse gezin biedt de koe niet alleen een verbetering van de voeding, maar ook het startkapitaal voor een bedrijfje dat zij zelf opbouwen. Omdat ze een eerste nakomeling van de koe doorgeven aan een volgende familie in de gemeenschap helpt deze donatie uiteindelijk meerdere gezinnen. Erwin Elshof van K.I. Service Salland overhandigde de koe symbolisch aan Heifer tijdens de jubileumviering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.