Home / archiefcentraal / jubileumviering levert koe op

jubileumviering levert koe op

Het inseminatiebedrijf zorgt al tien jaar voor gezonde koeien in de Nederlandse weilanden en greep haar jubileum aan om ook een boerengezin in Afrika een koe te schenken. Het bedrijf schenkt daarom 750 euro aan Heifer die met dit geld een boerengezin in Zimbabwe een koe en de daarbij behorende trainingen kan geven.

Voor het Zimbabwaanse gezin biedt de koe niet alleen een verbetering van de voeding, maar ook het startkapitaal voor een bedrijfje dat zij zelf opbouwen. Omdat ze een eerste nakomeling van de koe doorgeven aan een volgende familie in de gemeenschap helpt deze donatie uiteindelijk meerdere gezinnen. Erwin Elshof van K.I. Service Salland overhandigde de koe symbolisch aan Heifer tijdens de jubileumviering.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.