Home / archiefcentraal / isabeau en britte verwennen pony natasja

isabeau en britte verwennen pony natasja

Met een nieuwe halster en een nieuwe borstel als cadeau kwamen ze bij de natuurboerderij om Natasja extra te verwennen. Uiteraard mogen ze, onder toezicht, helpen met de verzorging van de pony. Zo krijgt Natasja in ieder geval aandacht, verwennerij en voldoende lichaamsbeweging om niet al te dik te worden.

Toch zal ze waarschijnlijk dikker worden omdat ze drachtig is. Begin van de zomer kan de Lindenhoeve waarschijnlijk een mooi veulentje verwelkomen. Dan zijn Isabeau en Britte er natuurlijk bij om de aanwinst ook te verwennen. Natuurboerderij Lindehoeve vindt het in ieder geval geweldig dat deze meiden dit initiatief hebben genomen en is blij met elke helpende hand.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.