Home / archiefcentraal / informatieborden stuw vilsteren nu tweetalig

informatieborden stuw vilsteren nu tweetalig

“We werken aan de Vecht steeds nauwer samen met onze Duitse partners. De helft van de Vecht ligt in immers in Duitsland. Die samenwerking heeft naast de hoogwaterbescherming, waterkwaliteit en de realisatie van een halfnatuurlijke Vecht ook betrekking op het gebied van toerisme “, aldus de Stuurgroep.

De Grensoverschrijdende Stuurgroep Vecht en Vechtdal, stimuleert onder andere dat op veelbezochte locaties langs de Vecht informatie wordt gegeven in twee talen. Het Waterschap Groot Salland heeft hier met de tweetalige borden bij stuw Vilsteren als eerste invulling aan gegeven. Rond de Vecht werken de verschillende partners hard aan gezamenlijke Vechtbeleving bij bewoners en bezoekers van het Vechtdal. Het gebied wordt daarom meer en meer gepromoot, zowel in Duitsland als in Nederland.

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.