Home / archiefcentraal / informatie avond onrust in het darmkanaal

informatie avond onrust in het darmkanaal

Ziekenhuis en patiëntenvereniging verwachten met de voorlichtingsbijeenkomst ‘Onrust in het darmkanaal’ een groot publiek te kunnen bereiken. Sprekers zijn de heer Abhilakh Missier, internist en de heer Thürnau, maag-darm-lever arts, beiden werkzaam in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis. Zij zullen vertellen over de diagnose en de behandeling. Ook zijn er een diëtiste en een verpleegkundige met kennis van deze ziekten aanwezig. Na de pauze zullen beide artsen, de diëtiste en de verpleegkundige vragen beantwoorden.

De voorlichtingsbijeenkomst “Onrust in het darmkanaal” vindt plaats op woensdag 6 april van 20.00 tot 22.00 uur in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg. Aanmelden kan via (0348) 42 07 80 (Servicebureau CCUVN) of e-mail naar info@crohn-colitis.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.