info dagen uitvaartbegeleiding en verzorging

Uitvaartverzorging en –begeleiding Hendrie Arnold organiseert op vrijdag 1 en zaterdag 2 april in het Hofje van Buisman in Lemelerveld zijn Uitvaart-Infodagen. Op de vrijdag kunt u terecht van 14.00 tot 20.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De uitvaartverzorger wil graag alle voorlichting geven over het regelen, de begeleiding en de verzorging van een afscheid, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Bij een overlijden staan we niet graag stil. Als het een dierbare betreft is het een van de meest ingrijpende gebeurtenissen die een mens kan meemaken. Daarnaast is het ook een gewone gebeurtenis, in die zin dat het vaak voorkomt. In ons land sterven jaarlijks ongeveer 130.000 mensen. Dat is vierhonderd per dag. Als we aannemen dat iedere overledene vier naasten achterlaat impliceert dit dat elk jaar ongeveer 500.000 mensen met de dood van een betekenisvolle naaste te maken krijgen.

Maar wat doen we met het taboe van ‘overlijden’? Doorbreken we het of blijven we het voor ons uitschuiven? Als het zover is willen we natuurlijk wel de zekerheid dat alles met zorg en aandacht geregeld wordt. Op deze informatiedagen kan er alle mogelijke inlichtingen verkrijgen van en voorlichting vragen aan een ruime hoeveelheid bedrijven en organisaties, allen werkzaam op het terrein van ‘uitvaart’ en vakkundig en betrokken in alles wat daarbij aan de orde komt.

Aanwezig zijn, onder andere, Crematorium Kranenburg, Hospice Hellendoorn, een grafkistenfabriek, een lijkwaden-atelier uit Zutphen, verzekeringsmaatschappijen en bloemisten. Daarnaast zijn er, ondermeer verschillende vervoersmiddelen te zien. Kortom, een laagdrempelige ondersteuning van praktische zaken op het gebied van ‘uitvaart’. Tijdens deze uitvaartinfo-dagen zullen ook uitvaartwensen boekjes klaar liggen.

Hendrie Arnold is al vele jaren actief in de uitvaartbranche. Sinds vorig jaar werkt hij als zelfstandig ondernemer in een regio die naast Lemelerveld, Lemele en Raalte, Dalfsen ook Dedemsvaart, Ommen en Hardenberg omvat. De ervaring in omgang met mensen die hij opdeed in de periode dat hij met zijn SRV-wagen klanten bediende, heeft hem een ruime bagage aan mensenkennis opgeleverd. Zorg en advies staan bij hem hoog in het vaandel.

Het afscheid wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen, ongeacht of u lid bent van een begrafenisvereniging of waar en hoe u verzekerd bent. Daarnaast staat Hendrie Arnold dag en nacht voor u klaar, vertrouwd en dichtbij. Voor meer informatie: www.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.