ik lekker fit sportinstuif golf

Onder de enthousiaste leiding van top PRO’s van de Golfclub krijg je een interessante, geweldige, leuke en leerzame clinic op de mooiste golfbaan van de regio aangeboden. Voor deze sportinstuif moet je je wel aanmelden. Je kunt je aanmelden via www.hoogegraven.nl. Er kunnen maximaal 20 kinderen per wijk/ per uur meedoen, dus wees er snel bij want VOL=VOL.

Op woensdag 23 maart kunnen leerlingen van scholen in wijk 1 deelnemen aan deze sportinstuif. Dit zijn de scholen C.B.S De Kardoen, Koningin Julianaschool, O.B.S Het Palet, C.N.S Ommenkanaal, C.B.S Hoogengraven, St. Willibrordus, O.B.S Nieuwebrug en P.C.O Ichthus.

Op woensdag 30 maart zijn de scholen uit wijk 2 aan de beurt. Dit zijn Kompas, Dennenkamp, Guido de Bres & Sint Bernardus.

De groepen 3 tot en met 5 starten om 14.00 tot 15.00 uur en de groepen 6 tot en met 8 starten om 15.00 tot 16.00 uur.

Meld je aan en kom op woensdagmiddag samen met je vrienden, vriendinnen en klasgenoten naar Golfbaan Hooge Graven voor een leuke golfles!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.