Home / archiefcentraal / hoofdprijs lucky money voor vrouw uit overijssel

hoofdprijs lucky money voor vrouw uit overijssel

Een vijfenvijftig jarige vrouw uit de provincie Overijssel heeft met het Lucky Money kraslot de hoofdprijs van 100.000 euro netto gewonnen. De vrouw kocht het kraslot tijdens haar rit naar huis. Het winnende kraslot is gekocht bij Primera Snijders aan de Bermerstraat 9 in Ommen. Hier wordt dinsdag 5 april om 10.00 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren. Daarnaast is er voor iedereen gratis koffie en worden er gratis krasloten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt; Op is op.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.