Home / archiefcentraal / hofsink matchwinner voor marienberg

hofsink matchwinner voor marienberg

De eerste helft was niet best, gelukkig was de tweede een stuk aantrekkelijker. Het kon beide kanten opgaan, lange tijd leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen maar was Mariënberg op het eigen Westerpark de gelukkigste. Het was kenmerkend dat de eerste echte kans voor Mariënberg pas na vierendertig minuten kon worden genoteerd. Rolf Hofsink omzeilde de buitenspelval en soleerde langs doelman Henk van Gelder daar pakte Richard Buitenhuis het leder over maar hij stond buitenspel en kon scheidsrechter Kamp niets anders doen dan de aanval affluiten.

In de rust wisselde Hennie Haverkort Buitenhuis voor René de Lange. De Lange had een goede mogelijkheid om de score te openen echter stuiterde de bal net verkeerd waardoor René geen richting meer kon geven en de kans om zeep hielp. Hatto Heim had meer kansen om met de winst Mariënberg te verlaten. Helaas voor de geelblauwen is Jelle Brinks uit een goed keepershoutwerk gesneden. Zowel hoog als laag zat hij er telkens bij en voorkwam enkele doelpunten.

Rolf Hofsink velde uiteindelijk het vonnis over de gasten. Een assistt van invaller Kris Noeverman werd op waarde geschat door de spits. Hij kreeg hulp van enkele Hattem-spelers die middels voet en hoofd de bal zo’n curve gaven dat doelman Henk van Gelder kansloos was, 1-0. Het werd nog even spannend maar Mariënberg hield stand.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.