hippisch nieuwleusen krijgt nieuwe buitenbak

Deze buitenbak van 47 x 75 meter krijgt een eb en vloed bodem. Dit houdt in dat bij alle weersomstandigheden paard gereden kan worden door de ruiters en amazones van hippisch Nieuwleusen.

De buitenbak wordt aangelegd door de firma Straathof uit Mijdrecht. Veel werkzaamheden worden door de leden van hippisch Nieuwleusen zelf gedaan om binnen het gestelde budget te blijven. Zaterdag 5 maart is de omheining door de leden gemaakt en geplaatst. Verdere werkzaamheden die veelal zelf worden gedaan zijn het uitzetten van de bak, de aanleg van de pompinstallatie met ijzerontharder, de verlichting en vele werkzaamheden er omheen zoals hekwerken en beplanting.

Zonder subsidie van de gemeente Dalfsen is een project als dit onmogelijk. Mede door het goede overleg met de gemeente en vrijwilligers gaat het een prachtig hippisch terrein worden, waar in de toekomst door de leden heerlijk kan worden gereden en door topruiters uit het hele land prachtige wedstrijden kunnen worden verreden. De komende tijd zal het een drukte van belang zijn op het middengebied. De planning is dat half april de buitenbak kan worden gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.