Home / archiefcentraal / het verkeersexamen komt er weer aan

het verkeersexamen komt er weer aan

Na de zomervakantie is het dan zover, dan gaan ze fietsend of met het openbaar vervoer dagelijks een nieuwe route afleggen. De weg naar hun nieuwe school is vaak langer, ingewikkelder en onveiliger dan de route naar de basisschool.

De praktijk Verkeersexamens worden voor de 19 basisscholen in de Gemeente Dalfsen georganiseerd door VVN afdeling Dalfsen samen met de Gemeente, verkeersouders, leerkrachten en vrijwilligers die als waarnemer op de controleposten de verrichtingen registreren van de leerlingen die examen doen. Alles over de organisatie en de inhoud van het praktische Verkeersexamen is te vinden in de handleiding praktische Verkeersexamen op www.vvn.nl

De praktijk Verkeersexamens worden in Dalfsen gehouden op 19 april. De start is op de parkeerplaats naast de Trefkoele. Wethouder Goldsteen verricht de opening en geeft om 08.45 uur het startsein.

In Lemelerveld wordt gestart op 20 april om 09.30 uur op de parkeerplaats van Reimink Café en Zalen. En in Nieuwleusen worden de examens gehouden op 21 april, aanvang 08.45 uur. De start en finish vinden hier plaats op de parkeerplaats naast de kantine van U.S.V.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.