Home / archiefcentraal / het lemstermannenkoor bekoort

het lemstermannenkoor bekoort

Het Lemstermannenkoor uit Friesland heeft zaterdagavond een gevarieerd concert gegeven in de Grote Kerk in Dalfsen. Ondanks dat de kerk niet geheel gevuld was bleek de avond een succes door het daverende applaus van de aanwezige bezoekers.

De opening van de avond bestond uit drie nummers met onder andere het bekende lied My Lord; what a morning. Organist Jan Kroeske gaf tijdens het concert twee orgelsolo’s weg. Friese volksliederen ontbraken niet aan het repertoire en alle aanwezige dames uit Friesland zongen mee tijdens het Friese Volkslied te zamen met het mannenkoor. Als slot en toegift het lied Thanks by to God.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.